www.hetgelukkigebrein.nl
en bereik een blijvend gezond gewicht!

Enkele reacties van mijn cliënten op de training:


Ervaring van Babette op de training

Al jaren kamp ik met problemen met mijn gewicht, meerdere male vele kilos afgevallen. Via via kwam ik in aanraking met een “ virtuele maagband “ plaatsen.
Na een intake met Esther was ik erg enthousiast ik herkende veel in onze gesprekken. Eindelijk soort van begrip, en misschien zoekt iedereen een reden om je overgewicht 
te verantwoorden maar ben er van overtuigd dat er een reden is waarom je naar eten verlangt. 
 
Tuurlijk sceptisch over de hypnose, ik had dit nog nooit gedaan. Eng …. welnee je bent je bewust van de omgeving het ergst wat er gebeurt is dat je in slaap valt maar het mooiste !
Dat mag !  Je onderbewuste brein luistert altijd mee. Ik luister thuis nog dagelijks na een audio van Esther, geeft me rust en echt ik heb geen snaai trek meer , eet minder en denk steeds minder
na over eten. Ik lijn ook niet, eet waar ik trek in heb maar dat zijn nu kleinere en minder maaltijden per dag. Ieder week daalt mijn gewicht. Ik zou er eigenlijk meer bij moeten bewegen, maar dat komt 
stapje voor stapje. 
 
Overgewicht is meer dan eten alleen, het helpt als je naar jouw oorzaak opzoek gaat. Ik ben positief over de toekomst….. ik heb haar (mijn nieuwe slanke ik) al gezien in de sessies die ik met Esther heb gehad. 
Dus daar kijk ik naar uit…. 


xxxxxx

 
 

"Ik vind de opbouw van de training super mooi en kijk nu heel anders naar mijn lichaam en koester het. Ik prop mij niet vol, maar geniet van eten totdat ik voldaan ben. Ook heb ik tot nu toe mijn weegschaal niet gepakt en daar ook geen behoefte aan gehad. "

"De hypnose-sessies waren super. Na de sessies had ik een super ontspannen gevoel." 

"De sterke kant van Esther is haar menselijkheid. Daardoor staat ze niet boven haar cursisten maar laat ze zien dat ze ook zo jouw haar beslommeringen of hobbels in het leven heeft. Dat maakt haar heel toegankelijk waardoor de sfeer in de training erg open was. Dat is een samenspel. De manier waarop zij dit beetpakt is fantastisch! 

Ik ga de training zeker aanraden bij vriendinnen."

Ervaringen van mijn cliënten op het individuele traject

"Buiten dat ze ontzettend goed is in wat ze doet is haar toegankelijke no-nonsense en down to earth houding wat mij aanspreekt bij Esther. '

"Ik ben bij Mind-Reset begonnen met de virtuele maagband, maar inmiddels laat ik mij voor velerlei struikelblokken in mn leven door Esther onder hypnose brengen. Het helpt mij zien wat er aan schort en dat stuk op een minder voorname plaats te zetten in mijn hoofd door er iets krachtigers voor terug te zetten. heel verhelderend en ontwarrend. Met recht een mind-reset.

Dank je wel💋""Hele fijne ervaring.

Ik ben ontzettend geholpen .
Ik kwam voor de virtuele maagband en ben met zoveel meer geholpen.
Ik kan mij nu een veel beter positiever en vrolijker mens noemen. Ik kom zeker nog terug voor ondersteuning."

Mirel

Mezelf vinden

"Op zoek naar mezelf en af willen van diep vastgeroeste emoties kwam ik via een tip bij Esther terecht. Vanaf de eerste sessie een klik en gelijk resultaat. op dit moment wordt ik ongelooflijk op de proef gesteld maar door de kracht en handvatten van Esther haar methodes kan ik alles aan. Mijn ultieme dank aan jou, blij dat je op mijn pad kwam en nog met me mee loopt!
liefs Esther"

Jij hebt me opnieuw geprogrammeerd

Ervaring van Bianca. Ze is inmiddels 30 kg kwijt.

*14 maart 2016*
"Het begin van een nieuw leven, waarin hoofd en hart zijn opgeruimd, de behoefte aan eten om alle onzinnige redenen is weggenomen en het niet meer MOET…
Een leven waarin geen energie en liever lui op de bank heeft plaats gemaakt voor 3x in de week met veel plezier in de sportschool.

*14 maart 2017*: -32.5 kilo!

Lieve Esther,  jij zegt altijd heel hard dat ik het zelf heb gedaan en dat is ook zo!
Ik ben trots op mezelf!
Maar jij hebt mij ge-Reset, opnieuw geprogrammeerd.
Door jou heb ik nu een pad met kleine tasjes die ik kan openmaken en weer kan sluiten in plaats van een grote jute zak vol verdriet en nare herinneringen.
Door jou hoor ik de stem in mijn hoofd zich niet meer afvragen wat een ander van mij zal vinden en of een ander vind dat ik het allemaal wel goed doe.
Ik ben minder ziek en minder moe!
Ik hou van mijn leven en bovenal hou ik van mezelf!
Dankbaar ben ik dat jij op mijn pad bent gekomen en mij de juiste richting hebt gestuurd!"

Mijn leefstijl compleet veranderd.. 

"Lieve Esther,

Ik zou je wel meerdere keren willen bedanken voor de veranderingen die je in korte tijd met je sessies bij me hebt teweeggebracht. Vrijdag 7 oktober 2016, nu 4 maanden en 5 sessies geleden had ik m’n eerste sessie bij je voor het installeren van een virtuele maagband. Na deze sessie is m’n leefstijl compleet veranderd en begon ik al veranderingen te merken in mijn gedachten en gedrag. Ik ging bewuster eten, koos voor gezonde dingen, kleine porties en m’n ziekelijke drang om te eten werd na elke sessie met jou minder. Het was elke keer weer een openbaring wat ik na een sessie met jou meemaakte. Ik lustte nooit peentjes en ben nu gek op peentjes😁ik drink nu spa in plaats van frisdrank en ik kies nu bijna automatisch voor gezonde voeding in de supermarkt. 

In 4 maanden ben ik nu 12 kg lichter en 2 maten kleiner, dat is me met sporten nooit gelukt en zeker niet in zo een korte periode. Wat een verademing dat ik niet meer hoef te sporten om af te vallen, afvallen gaat nu vanzelf door mijn nieuwe eetgewoonten. Ik eet nu om te leven en leef niet meer om te eten. 

Lieve Esther, wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet. Blij dat ik jou uit velen heb gekozen om een virtuele maagband bij me te installeren. Ik vind je een fantastisch, lief en warm mens met een positieve energie die een aanstekelijk effect heeft. Ga zo door en je zult nog vele mensen gelukkig maken. 

Liefs xxx

Groet V."

 Ik was altijd bezig met mijn gewicht. 

"Als ik op 23 mei 2016 bij Esther kom voor de virtuele maagband heb ik er dik 20 jaar van lijnen opzitten.

Vele pogingen heb ik ondernomen, vaak met succes, nog vaker met een steeds groter terugkerende hoeveelheid kilo’s.

Ik was altijd, overal, op elk moment in mijn leven bezig met mijn gewicht en maakte het voor mezelf nog zwaarder door te denken dat iedereen ook altijd bezig was met hoe zwaar of licht ik nu weer was.

Op mijn 22ste ondernam ik mijn eerste lijnpoging, woog ik 67 kilo bij 1.58(niet eens zo zwaar). Ik woog snel 58 om bij de volgende poging van 70 kilo te komen en de derde van 75 kilo. Deze keer viel ik 15 kilo af (voor mijn trouwerij) en was een paar jaar (en 2 kinderen) later uitgekomen op 85 kilo. (met de nodige lijnpogingen tussendoor…natuurlijk. Altijd ermee bezig) Er kwam een nare periode aan in mijn leven, met een scheiding en het gevolg dat ik nog maar 56 kilo woog. Gewoon vanzelf…wat was ik ongelukkig, maar blij met mijn “meisjeslijf”. Ik werd verliefd, woonde 2 jaar met mijn kinderen alleen en verhuisde uiteindelijk vanuit Zeeland naar mijn grote liefde in Wormerveer. Nog steeds rond de 60 kilo kwam ik in 2010 naar de Zaanstreek. En dan wordt alles weer rustig, de relatie is fijn en stabiel en we genieten van een bourgondisch leven. Langzaam is mijn lijngedrag weer op volle sterkte aanwezig weeg ik 75 en begin ik in oktober 2014 aan Cambridge. Snel resultaat, dat is wat ik wilde en met sinterklaas had ik er 11 kilo af. In de zomer zie ik alweer bijna de 70 op mijn weegschaal en in 2016 zit ik gewoon weer op 76 kilo…weer zwaarder!!

Ik vraag me wanhopig af wat kan ik nu nog…lijnen werkt gewoon niet voor mij. Moet ik naar een psycholoog? Een praatgroep? Ik moet iets want ik wordt gek van mijn eigen systeem.

“Je moet lijnen, je bent te zwaar, je kan niks”….en ondertussen schuif ik alles(al dan niet stiekem)naar binnen. Chips, chocolade, waterijs en dan blijft het niet bij een beetje.

Dan lees ik via Facebook over Esther’s mind reset hypnotherapie. Ik lees haar site en mijn nieuwsgierigheid is meteen gewekt. Ik lees verder over hypnotherapie op allerlei sites en denk misschien is dit het dan?

Als ik een berichtje van Monique lees dat ze na 1 keer rust in haar hoofd heeft ten aanzien van eten ben ik om. Dat is wat ik wil…rust in mijn hoofd, niet meer alsmaar aan lijnen denken.

Ik ben nog steeds sceptisch maar denk, baadt het niet dan zal het me zeker ook niet schaden.

23 Mei eet ik voordat ik s’middags naar Esther ga voor de virtuele maagband nog chocoladebroodjes als lunch en drink zoete oploskoffie latte macciato van nescafe ( verslavend lekker en ik kan ze niet laten staan).

Esther brengt me onder hypnose en ik heb het idee dat er niets gebeurt. Ik ben bewust aanwezig, er is niks engs of raars aan. Het lijkt of ik even heerlijk aan een soort meditatie heb gedaan(wat met een druk hoofd als het mijne best bijzonder is)

Dezelfde dag merk ik verschil in alles, bij de deka kies ik meteen voor een gezonde maaltijd, ik hoef geen frisdrank meer, mijn verslaving aan zoete koffie is weg.

In de daarop volgende weken ben ik vooral bezig met het besef, de verwondering, het genieten van het feit dat er niets dwangmatigs meer over is aan mijn eetgewoontes. Er kan om me heen gesnoept en gegeten worden wat ze willen, ik hoef niet meer, ik wil niet meer.

Ik val langzaam maar gestaag af en ben deze vakantie lichter thuis gekomen dan voordat we gingen. Dat is me echt nog nooit gebeurt! Ik voel wanneer het genoeg is, maar ik voel me vooral blij met mezelf. Ik loop bewust verder met de hond en neem vaker de trap en een omweg.

Ik zal mijn doel bereiken en dat is dankzij mezelf en Esther. Esther je bent een fijne persoonlijkheid, betrokken, behulpzaam en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb via social media. THXXX

Grtz Virginie"

 Ik kwam niet meer uit de vicieuze cirkel van afvallen en aankomen

 

Afgelopen april ben ik bij Esther snuif gestart met hypnotherapie, virtuele maagband.

De reden was omdat ik niet meer uit de vicieuze cirkel kwam qua eetgedrag, en ik de afgelopen jaren niet meer de baas was over mijn eigen gedachtes rondom eten. Het gevangen zitten in je eigen gedachtes, het een denken en het ander doen maakten mij erg moe en ontevreden. Bij het zien van de advertentie van Esther hypnotherapie/virtuele maagband kreeg ik weer een sprankje hoop en het leek mij de juiste weg deze therapie te gaan volgen en uit deze vicieuze cirkel te komen. En inderdaad nu 3 maanden later is er al zoveel veranderd in mijzelf !!! door de sessies geeft Esther jou zo’n  open blik naar jezelf dat op een gegeven moment de knop echt omgaat ! Esther zoekt tijdens de sessies met jou je diepste kern op / vast gewortelde emoties zij rijkt jou tools aan deze tijdens de sessies zelf op te lossen. Deze sessies maken je vrij van blokkades, dit gaat met een lach en een traan. Esther is een ontzettend lieve vrouw die tijdens de sessies meedenkt hoe de kern nog beter aan te pakken. Tijdens het volgen van deze sessies hoort ook een audio die je dagelijks afluistert, die is speciaal op mij gericht, dit is een enorme houvast en stimulans voor je eigen gedragsverandering, het helpt mij nog steeds en voel me er ook heel prettig bij ! emoties waarom mijn eetgedrag was worden tijdens de sessies aangesproken en je aangeleerd anders met eten om te gaan en andere activiteiten te vinden i.p.v. eten. Je wordt bewust gemaakt van je eten, waarom eet ik dit nu ? heb ik het nodig ? is het gezond voor me ?  nu 3 maanden verder voel ik me VRIJ !!! ik maak nu bewuste keuzes, ik eet drie x op een dag en dat is prima, en ook voldoende ! tegenstrijdige gedachtes rondom eten zijn van de baan. Ik eet drie gezonde maaltijden en ben daar zeer tevreden mee ! mijn wil is nu echt mijn wil. Het is zo’n geluk dit te mogen ervaren. Nu 3 maanden verder en 15 kilo lichter voel ik me puur mijzelf en erg happy, Slanker, gelukkiger en voel me nog mooier dan ik al was haha.. ik heb nog wel wat te gaan wat heb mijn streef gewicht nog niet behaald maar ik weet zeker dat dat de aankomende tijd zeker gaat lukken !

Ik gun iedereen deze nieuwe mindset. Esther bedankt voor de mooie ervaring en mijn nieuwe levenswijze die het mij gebracht heeft !

Liefs s

Nu, drie maanden later, is het nog steeds makkelijk

"Na jaren van ” ach nou ja.. nog eentje dan.. ” in maart het traject in gestapt.

Het klonk makkelijk, zo makkelijk dat ik er  sceptisch over werd.. wanneer komt die terugval ?..  … Nu 3 maanden later is het nog steeds makkelijk… ik kan 1 snoepje , 1 wijntje nemen .. of zelfs bedanken !!!
De enige momenten dat ik zwoeg is met sporten !!!
Zelfs dat is nu leuk en geen verplichting
Inmiddels ben ik 20 cm rond mijn taille kwijt,  2 tot 3 kledingmaten kleiner  , is mijn conditie beter dan in de laatste 20 jaar en zijn er  demonen uit mijn hoofd  verdwenen .
Ik ben heel blij met de ” ge-resette ” versie  van mijzelf !!!!"

Het lijkt te lukken!  

"Na heel veel jaren ploeteren met mijn gewicht, heb ik eindelijk resultaat!  Even over mij. Ik ben 74 jaar en al 17 jaar weduwe.Ik kreeg kort nadat mij vader, man en schoonzoon overleden, vleugels om te overleven. Maar er kwamen klachten, heel hoge bloeddruk, 220 / 200, dus ik moest het ziekenhuis in. Ik had ook een hoog cholesterolgehalte en te hoog suikergehalte. Je krijgt, denk ik,  meestal alles tegelijk!  Toen ben ik begonnen met de medicijnen en diëtistes,  wel 5 verschillende geprobeerd.  Hielp weinig, soms 1 kilo. En nog diverse ander NOOD-afval behandelingen geprobeerd, ook die met je bloed- afvaldieet. Daar viel ik wel wat vanaf. Maar de suiker bleef en werd al hoger, ik slikte het maximaal aantal wat per dag mocht/mag. De huisarts zei als je niet afvalt moet je gaan spuiten en dat is iets – wat ik zeker weet-  Ik KAN het niet en ik WIL het niet, niet bij een ander en niet bij mijzelf. Wat nu te doen?  Ik sport 2 maal per week. Tot vorige jaar ook 2 maal per week Badminton gespeeld, Ik ben hiermee gestopt en werd  fysiek te zwaar. Mijn suiker klom gestaag omhoog een half jaar terug was hij opeens 16,5. Ik schrok zo!  WAT NU TE DOEN??  Ze zeggen wel eens: Hulp is nooit ver weg als je maar goed om je heen kijkt, letterlijk en figuurlijk. Ik zag op faceboek opeens de virtuele maagband van Het gelukkige brein voorbij komen, Virtuele maagband.  He kan dat dan vroeg ik mij meteen af. Ik heb erover nagedacht en er met een vriendin over gesproken. Zij  had een collega en die had het “laten doen”. Erg tevreden was die persoon en 5 kilo afgevallen in korte tijd. Dus ik dacht WAAROM ga ik het niet proberen?  want spuiten, dat nooit!  Na nog een paar dagen nadenken, helpt niet, want je hebt je besluit al genomen. Bellen dus. Ik kreeg “Esther” aan de telefoon, hele prettige stem, dat voelde goed. In het kort uitgelegd wat er aan de hand was, en we hebben meteen een afspraak gemaakt. Ik ging dus voor de virtuele maagband. Bij het eerste gesprek ging het eigelijk al gauw over het vele verdriet wat nog erg aanwezig was in mij. En dat zou wel eens de grote boosdoener kunnen zijn, dat ik niet kon afvallen. Dus eerst hebben we aan dit verdriet gewerkt: Voor het eerst van je leven onder hypnose gaan is vreemd.  Je hoort alles en je bent je bewust waar je bent!! Volgens Esther deed ik het erg goed – wat weet ik niet- maar ik geloofde haar. Ik kreeg een bandje met – zelf doe-hypnose – op mijn WhatsApp. Werkt perfect, maar neem de rust en/of tijd ervoor.  Inmiddels ben ik 5 keer geweest, en mijn suiker is nu 8.5 en bloeddruk is ook goed. Ook ben ik in 3 maanden tijd ruim 3 kilo afgevallen. Met het anders eten, gezonder en minder. In mijn geval geen koolhydraten. En ik heb het boek van “Maak jezelf beter” diabetes type 2 , van Hanno Pijl, internist-endrocrinoloog en hoogleraar diabetologie aan LUMC, gekoch. Ik  had hierover gelezen in NRC. Heb je ook veel aan, en ook nog lekkere recepten. Ik bedank mijzelf, Esther en Hanno.

Als je het wilt proberen, heel veel succes en geluk en liefde.

Een gelukkig mens."E-mailen
Bellen
Map